LOCATION
LOCATION

Our Story

Το mistral Seaside Bar μετρά ήδη 33 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας ενώ η ιστορία του φτάνει μέχρι το 1967, όταν οι οικογένειες των σημερινών ιδιοκτητών ίδρυσαν στο ίδιο μέρος, την ΑΡΓΩ. Πρόκειται για την πρώτη disco που έπαιζε μουσική από βινύλια και, μάλιστα, είχε μεγάλη πίστα για χορό.

To 1991, άνοιξε τις πόρτες του το Mistral, που πήρε το όνομα του από τον βορειοδυτικό γαλλικό άνεμο, κάνοντας την αρχή στην περιοχή ως το πρώτο παραλιακό μπαρ. Από τότε μέχρι σήμερα, δεν έχουν σταματήσει οι συνεχείς ανακαινίσεις και η προσαρμογή του στις τάσεις της εκάστοτε εποχής. Η πάροδος του χρόνου αντανακλάται και στις μουσικές επιλογές κάθε δεκαετίας. Από την discoτων 70's, στο glamrock των 80'sκι έπειτα στην pop των 90's έως τις σημερινές eclectic μουσικές κάποιων από τους καλυτέρους DJ της Θεσσαλονίκης που δένουν αρμονικά με το περιβάλλον, ολοκληρώνοντας την ξεχωριστή εμπειρία 'mistral'.

Το Mistral φέρει τη σφραγίδα των ιδιοκτητών του οι οποίοι το έστησαν με έμπνευση από τα ταξίδια τους σ' όλο τον κόσμο.Από αυτά τα ταξίδια, συχνά φέρνουν μαζί τους ιδιαίτερα διακοσμητικά ή ξεχωριστά προϊόντα (όπως η cachaca, το aperol και το lime) τα οποία μέχρι τότε δεν είχαν περάσει τα σύνορα.

Social Book

Οι μεγαλύτεροι διεθνείς ταξιδιωτικοί οδηγοί προτείνουν το MistralSeasideBar και το έχουν αναδείξει σ' έναν διαχρονικό προορισμό για τους Θεσσαλονικείς αλλά και τους ταξιδιώτες. Η άψογη εξυπηρέτηση αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία μας που έχει στόχο μια αξέχαστη εμπειρία όλων αισθήσεων. Σ' αυτή την επιδίωξη συμβάλει και η μουσική που χαρακτηρίζεται easylisteningκαι κινείται ανάμεσα σε ελληνικούς και ξένους mainstream ρυθμούς.